O nama

MAXCOLOR DOO

Preduzeće MAXCOLOR DOO je osnovano 2014. god. u Kraljevu kao rezultat višegodišnjeg truda i rada u oblasti prodaje i nabavke svih vrsta materijala za suvu i grubu gradnju.

Bavimo se prodajom svih vrsta boja, lakova, fasada, izolacija, gips ploča, laminata, kao i ostalih materijala za suvu i grubu gradnju.

Negujemo savremeni način poslovanja, što podrazumeva vrhunski kvalitet i veliki asortiman robe, ljubazno i edukovano osoblje koje u svakom trenutku stoji na raspolaganju kupcu u izboru pravog materijala, odabiru željene nijanse, stručnih saveta i drugo.

Veliki broj zadovoljnih kupaca, građevinskih firmi i majstora su pravi pokazatelj uspešnog poslovanja.

MAXCOLOR DOO

Uspešna saradnja sa velikim brojem firmi koje se bave proizvodnjom boja i lakova, omogućava nam da našim klijentima ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta za sređivanje stana, kuće ili poslovnog prostora.

Bilo da Vam je potrebna kvalitetna i postojana boja za Vaše unutrašnje ili spoljne zidove, MAXCOLOR DOO je pravo mesto za Vas. Gotovo neograničen izbor visoko kvalitetnih boja pruža Vam mogućnost da izaberete adekvatnu boju za ulepšavanje enterijera ili zaštitu fasade na Vašem objektu. Zahvaljujući najsavremenijoj mašini za kompjutersko miksovanje boja, dovoljno je samo da nam predočite boju koju ste zamislili, a mi ćemo se pobrinuti da je za Vas kreiramo.

Fasada je lice svakog građevinskog objekta. Reč fasada i potiče od latinskog facies – lice. Kao i svako lice, i lice građevine može da bude privlačno, postojeće može da se doteruje ili da se potpuno menja.

Paralelno sa razvojem građevinarstva, razvijale su se i fasade, kako po svom obliku, tako i po načinu izrade.

Jedan od glavnih zadataka svakog arhitekte jeste oblikovanje fasade. Cilj je da se privuče pažnja posmatrača – kupca.

Dobro dizajnirana fasada preporučuje zanimljiv enterijer i istovremeno sugeriše na kvalitet ispunjenih tehničkih karakteristika.

MAXCOLOR DOO
MAXCOLOR DOO

Zadovoljstvo nam je da možemo da Vam ponudimo širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom.

Osnovna delatnost naše firme je trgovina i promet boja i lakova, u našem maloprodajnom objektu.

Uspešna saradnja sa velikim brojem firmi koje se bave proizvodnjom boja i lakova, omogućila nam je da za Vas u svakom trenutku imamo velik izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Naši tehnolozi sa dugogodišnjim iskustvom ponudiće Vam sve neophodne i praktične savete oko izbora adekvatnog proizvoda za Vas.

Sistemi suve gradnje omogućavaju kvalitetnu izgadnju od podruma do tavana uz smanjenje troškova.

Naročito se primenjuje u adaptacijama potkrovlja.

Kombinacijom raznih tipova gipsanih ploča i metalnih profila za par dana završavaju se poslovi za koje su nekada bile potrebne nedelje rada.

Lake konstrukcije smanjuju opterećenje nosivih građevinskih elemenata a instalacije se lako provode kroz šuplji deo zida. Pri tome, sistemi suve gradnje daju dobru toplotnu zaštitu za celu kuću.

MAXCOLOR DOO

Partneri

Kompanija MAXIMA je porodična firma osnovana 1990. godine kao trgovina bojama. Uvidevši da na tržištu nema dovoljne ponude kvalitetnih unutrašnjih boja, 1994. godine porodica donosi odluku da otpočne proizvodnju istih. Taj razvojni put počinje proizvodom Maxipol, koji je ovu kompaniju učinio prepoznatljivom.

Počeci su bili veoma skromni. Dnevni kapacitet iznosio je 5 tona. Danas, kompanija Maxima ima kapacitet od 1000 tona gotovog proizvoda na dan sa portfoliom proizvoda kojima nudi rešenja za sve završne radove u građevinarstvu. Strast ka usavršavanju postojećih proizvoda i osvajanju novih tehnologija, posvećenost kupcima i njihovim potrebama, verovanjem da je kvalitet jedini imperativ u ophođenju prema receptuiranju, proizvodnji i distribuciji proizvoda, doveli su kompaniju Maxima na mesto najuspešnijih firmi iz ovog regiona u oblasti proizvodnje materijala za završne radove u građevinarstvu.

Reference

 • Boje i fasade Maksima
 • Ceresit
 • Sika
 • Beorol
 • E Egger
 • Wurth
 • TKK
 • JUB
 • BODY
 • Isover
 • Mipa
 • Rigips
 • Zvezda
 • Hemmax
 • Hardy